planiram si kupiti LCD po prvi puta, jer su mi već natečene oči od ovog sadašnjeg CRT-a kojeg imam preko 4 god., pa mi je zapeo za oko ovaj Samsungov. Naime, prvo sam si mislio uzet 226BW u Metro-u za 3k KN sa S-panelom jer ih još imaju, al sad su na akciju stavili taj 24'' model. Prema nekim recenzijama slika je po kvaliteti slična 226BW modelu, ali bih htio čuti neko konkretnije (čitaj: pouzdanije) mišljenje ovdje.
Cijena je 4k KN, s time da bi ga uzeo na firmu pa je to u konačnici, nakon odbitka PDV-a, nekih 3100KN, što mi je već nategnuto prihvatljivo, a ostali LCD-ovi iste dijagonale su puno skuplji i time meni nedostupni.
Također bih htio napomenuti da bi taj monitor išao na novi komp s modernom grafom koji će stići za koji mjesec, no do tada bi bio uštekan na ovu staru Radeonku 9200. Pitanje: da li bi uopće ta grafa mogla gurati njegovu nativnu rezu u windowsima i linuxu.
Ukratko, monitor mi treba za kućnu upotrebu, dakle: net, povremeno koji film, gledanje fotki, od igara samo i jedino Football manager, te rad za faks i posao (Dreamweaver, Office). Isplati li mi se to čudo uzimati jer nije jeftin, a htio bih što veću dijagonalu i poznato ime, s obzirom da namjeravam taj monitor koristiti narednih 5+ godina?
Hvala na svakom konstruktivnom savjetu.