31.08.2007., 12:25
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor Solberg
Ma bilo je tu jos nekih bisera, ali nije mi cilj nikoga blatiti, samo bih ukazao na to da prodavaci, bar po mom iskustvu, koji zbilja izlaze u susret kupcu, dobivaju vise nego sto misle.... ja sam u doticno vrijeme kupovao neke stvari koje su bile i nesto skuplje nego u drugim ducanima, ali mi nije bilo vazno, jer mislim da je pristup najvazniji..... nije sve u novcima, jer puno njih poprilicno zaradjuje, a zbilja im malo ima pozitivnu reputaciju kiod kupaca. No dobro, to je samo stajaliste mene kao kupca, a ekonomija je vec druga stvar, zbog koje oni i zive.
|
Kupujem opremu zadnjih... paaaa... preko 20 godina. Imam preko nekoliko "svojih" trgovina, u vecini ostalih firmi imam "kontakte", no manje je bitno koliko to meni koristi vec je bitnije sto mogu svakog ko me pita ili mi je bitan uputiti tu-i-tu i reci sto da nabavi bez potreba za razmisljanjem da ce ga oderati, dati losu opremu i slicno.
Neke se stvari stjecu godinama, neke pametnim i profesionalnim ponasanjem trgovaca. Stvar je jako jednostavna.
|