View Single Post
Staro 31.08.2007., 12:25   #10
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Solberg Pregled postova
Ma bilo je tu jos nekih bisera, ali nije mi cilj nikoga blatiti, samo bih ukazao na to da prodavaci, bar po mom iskustvu, koji zbilja izlaze u susret kupcu, dobivaju vise nego sto misle.... ja sam u doticno vrijeme kupovao neke stvari koje su bile i nesto skuplje nego u drugim ducanima, ali mi nije bilo vazno, jer mislim da je pristup najvazniji..... nije sve u novcima, jer puno njih poprilicno zaradjuje, a zbilja im malo ima pozitivnu reputaciju kiod kupaca. No dobro, to je samo stajaliste mene kao kupca, a ekonomija je vec druga stvar, zbog koje oni i zive.
Kupujem opremu zadnjih... paaaa... preko 20 godina. Imam preko nekoliko "svojih" trgovina, u vecini ostalih firmi imam "kontakte", no manje je bitno koliko to meni koristi vec je bitnije sto mogu svakog ko me pita ili mi je bitan uputiti tu-i-tu i reci sto da nabavi bez potreba za razmisljanjem da ce ga oderati, dati losu opremu i slicno.

Neke se stvari stjecu godinama, neke pametnim i profesionalnim ponasanjem trgovaca. Stvar je jako jednostavna.