View Single Post
Staro 31.08.2007., 11:28   #6
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
A sto da vam ja kazem na sve to...... evo moj primjer, u Linksu sam poceo kupovati od prvog dana kad se otvorio, decki su stvarno bili super (pogotovo Hrvoje koji radi na prodaji i Hrvoje koji radi na izdavanju robe), ma zbilja uzitak kupovanja, ako sam i trebao neki savjet oko novih komponenti, zbilja su bili iskreni ako nesto zbilja nije bilo dobro, dali su uvijek dobar savjet. I tako sam unazad cca 3-4 god sto za sebe, a vecimu za svoju ekipu uvijek tamo narucivao i kupovao robu. Ne znam tocno koliko je tam na moje ime potroseno ali od kada imam njihov dodatni popust i prije njega brijem da je sigurno preko cca 50000 kn. I tak ja jedan dan dodjem tamo i kupujem neke ventilatore da frendu slozim komp do kraja (sad su tam vec i neki drugi prodavaci) i doticni gospodin valjda vidi moj account, a meni fali cca 2,50 kn da kupim sve sto mi treba kako bi slozio komp do kraja taj dan. I kazem ja njemu, da cu sutra doci tamo ujutro i vratiti tih 2,50 kn, te ako bih mogao ostati duzan. A on kaze da ne moze, jer ce mu faliti na obracunu.... I nista, sjeo u auto i idem doma po jos te dvije i pol kune..... pa da li je to profesionalno... ne znam, jer tu nije stvar vrazjih novaca vec nekog povjerenja... a ne znam koliko puta sam ostavio i ostatak..... naglasavam da je to slucaj samo s nekima iz linksa, dok bi se drugi, npr. Hrvoje, samo nasmijao na to....
Solberg je offline   Reply With Quote