30.08.2007., 14:29
|
|
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor Darth Vader
započetak da napomenem da se malo smire strasti, bez flejma molim ili lockam.
nadalje, rasprava o telci preko bakra je toalno suvišna jer maxtv neće radit kak treba preko bakra bilo to adsl ili adsl2+ , testirao sam to, oba STB-a koristio, i to jednostavno nerai kak treba. Neradi iz više razloga ali 2 najbitnija su ta da se radi o bakru kojem tada smeta blizina drugog korisnika sa adslom ili maxtvom te naravno prepunjenost centrale koja bi morala bit zapunjena otpriliek 40 - 50% da bi to radilo kak treba, što naravno nije slučaj u cijeloj priči.
Možda bi u nekoj idealnoj varijanti gdje bi adsl2+ dogurao na nekih 17-20 MBs ovo i radilo, ali takova situacija je kod nas rijetka kao velebitska degenija tako da nije vrijedno rizika.
Pecharosh je dobro rekao kompreija je jednostavno prevelika, a MPG4 stari stb (kreatel) je jedva odrađivao. Ako vam je samo do telke, a ovo sam reako 100 puta, onda maxtv je ok ali ako tražite kvalitetu nećete je tu naći, taj sustav nije prošao nigdje osim kod nas prema tome...
|
Ja u cijeloj prici nisam spominjao T-com ili Maxtv vec pricam o nekim drugim (nebitno sad kojim) buducim nuditeljima IPTV usluge. Niti sam spominjao kreatel... A sloziti cu se s tobom da je maxtv smece, ali ima ljudi i kojima radi bez problema...
|
|
|