Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 27.01.2004., 00:09   #810
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Horza
uistinu teške riječi su pale. al kužimo se ne ?
nego mitzek .... imam nekaj bolje za tvoj zagorski želuček....
drugi put kad dolaziš najavi se oko 11 i planiraj dolazak oko 12:40.... zakaj gablec tak kasno? jer DALMOŠI počinju peć pice u 12 !!! i nebume z edeka nek iz dalmatina i to Diavolo (feferoni, tabasco i neki wannabe kulen). ona peče dvaput : dok ulazi ali i dok izlazi.

nego kad smo kod gaženja... si mi skopal kakav ZGAZI set.... adapterčić.. možda i koji diskič, ha, ha, jesi? jesi? striček mitzek?

btw... kolko ljudi znate koji furaju srebreni privjesak za ključeve? mitzek je manga, nema kaj :-)

... e... idemo ovo nastavit na žderonjama? nije to za svačije uši :-)

--------------------------------------------------------------------------------

Ma koji Dalamtino, fino Kalimero ( ah kak volim one fore deset kupona pizza = za badava), a svi vu firmi ih ostavljaju na kutijama onda dojdem ja na posel i fino si poberem kojih 3-6 komada, tu i tam narucim jednu dima i skupim svojih 10 kupončića a onda se jede ili Slavonska ( Kulen, Ajvar ;Ljuti feferoni, sir, šunka, paradajz) ili Hungare ( Sir šunka, špek, jaje, paradajz, feferoni) ili pak Kalimero Sir, šunka, špek, vratina, kulen, kobasic ( vu komadu se dobije), feferoni

Je da celu noć piješ vode i da peče i posle al kaj čovek ne pretrpi za dobro žderilo!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote