View Single Post
Staro 30.08.2007., 00:06   #137
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ako smijem komentirati, mislim da smo danas jako loše igrali. Igrači su se trudili, ali to nije bila koordinirana ekipa sa promišljenim akcijama, nego praktički svatko za sebe, pa se snađi. Obrana je bila totalni užas, da nijedan igrač nije mogao uopće dostići Werderove napadače,tctctc... Sasvim je realno to da nismo za Europu ove godine, ali bojim se da nećemo ni sljedeće. Prije odlaska Dude i Ćorluke, taman sam spikao sa frendom da nam treba jedan obrambeni dobar igrač i da bi ekipa bila A1, ovako nakon ove rasprodaje na Hreljiću, sigurno vlada nemir u ekipi, igrači su neuvježbani, akcije su primitivne, i opet se pojedinci ističu, sammir koji će si napraviti karijeru i za par godina biti prodan, te Modrić za kojeg se priča da je nezamjetan,ali bi vrlo brzo skužili da nije u momčadi
Uglavnom,nemate se oko čega živcirati, nije to ta ekipa,sljedeće godine, možda.
Za one koji pričaju da nemamo izazova,ovo ono, hnl je u banani,cry me a river. Istina, liga nam i nije nešto, ali da je Dinamo tako dobar, i da žele biti nešto posebno, tj. da su bili nešto posebno, oni bi tukli svaku tekmu za po 3 gola razlike barem, 2:1 rezultati su sretni .
no 2. Kaj se tiče suca, e tu ću bit kratak, bio je vrlo neprijateljski nastrojen prema Dinamu.