View Single Post
Staro 29.08.2007., 23:04   #130
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Mislim da je dinamo danas dobro igro. Ja ne bi nazvao prokletstvom igranja u eropi, nego jednostavno nedostatak jakih utakmica. Kad igrači znaju da im se cijela godina svodi na par utakmica, onda su naravno i noge malo "teže". Sa duduom bi valjda bilo malo lakše, al budući da ga nema ne treba glavu sad razbijat oko toga. Jasno je bilo da će sva trojica ove godine otići (mada trenutak nije bio baš najsjajniji).
Ja bi jednostavno prebio glupog štimca koji bi doveo sljedeće godine vinogradara, dugo selo i svaku rupu u hrvatskoj u prvu ligu. Kako će se hajduk, rijeka i dinamo vježbati za europu ako non stop igraju protiv neke šuše u hrvatskoj. Kad bi bilo 8 ili 10 timova u 1.hnl bila bi jača i možda bi neki dobar igrač i htio doći u hrvatsku.
Da ste dobar igrač da li biste igrali za dve milje u borusiji ili za 3 u dinamu? Realno gledajući nije težak odgovor (Kovač). Ako odeš u dinamo a imaš već puno godina u nogama možeš se pozdraviti s karijerom.

Nažalost ne vidim neki izlaz u sljedećih par godina (zahvaljujući naravno - Štimcu!!!!)
denied je offline   Reply With Quote