Na samom pocetku,htio bih vam reci,da je Metronet,jedna jako velika prevara,i nabijem ih ja na k....!Nakon sto sam procitao ono sto oni nude,na njihovim stranicama(sto se tice interneta,znaci paket "metro 2 fast",odlucio sam se za prelazak kod njih kao providera!Nazovem ja njihovu sluzbu za korisnike danas popodne,i nakon par minuta ugodnog razgovora sa doticnom "tetom",velim ja njoj;dobro onda bi ja uzel vas paket "metro 2 fast",i to bi onda bilo 170 kuna,a u tu cijenu je uracunat flat internet brzine 2 Mbps i flat voice telefon?! Veli ona meni da,u toj cijeni vam je jos i wlan modem i prvih sest mjeseci placate samo 1 kunu pretplate?!Pitam ja nju kakve pretplate,a ona mi veli da je to akcija i da se prvih sest mjeseci ne placa pretplata,koja inace iznosi 99 kuna+170 za gore spomenutu uslugu,sto nas onda na kraju dovodi do cijene od 270 kuna,a ne 170,kako se reklamira na njihovim stranicama?!Pitao sam ju zasto to nije istaknuto na stranici,a ona veli,kako nije,pa pise vam da se prvih sest mjeseci ne placa pretplata,prekrizeno je onih 99 kuna?!Znaci trebalo bi citati izmedju redaka malo?!Mislim da to nije uredu,i da bi onda taj paket trebalo reklamirati po cijeni od 270 kuna,a ne 170!Zato odoh ja na Amis,jer mislim da kod njih nema nikakvih iznenadjenja,i smatram da su trenutno najpovoljniji u Hrvatskoj!Nije ovo nikakva reklama,ali je zalosno da ovo bas nitko nije spomenuo u temi o Metronetu,koja se proteze na petnaestak stranica,a nikakve konkretne i krajnjem korisniku vazne informacije,samo bedastoce,tipa MPEG 2 ili MPEG 4,pita ekipa koja gleda TV na prastarim televizorima,ali im je jako bitna propusnost kvalitete signala radi HDTV-a!