Imam potrebu za PHP skriptom s kojom je moguće onemogućiti istovremeno logiranje više korisnika sa istim usernameom i passwordom. Znači, ako Pero ima svaoj username i odgovarajući password i ako je to rekao svom frendu Juri, da se Jure ne može ulogirati s tim istim usernameom dok je god Pero logiran. Znači cilj je da i Jure napravi svoj account i da se onda sa svojim accauntom logira, a ne da koristi podatke od frenda. :-)
Tražio sam po netu i po hotscripts.com itd. i tko zna gdje sve nisam tražio odgovarajuću skriptu, ali nisam našao. Probao sam sa
phpSecurePages ali nisam uspio. Znam da bi trebao konfigurirati sessione i povezanost njihovu sa MySQL-om, ali nisam toliko još dobar u php-u da bi to mogao sve sam programirati.
Zna li netko kakvu gotovu skriptu koju mi može preporučiti ili ponuditi kakvu drugu pomoć? Jednostavnih rješenjea tipa tutorial (click, click i gotovo...) znam da nema za ovo pa ni ne pitam

. tnx!
EDIT. Sory, zaboravio sam napomenuti.
poznati naš horza mi je ponudio pomoć u ovom projektu, ali kako je nismo realizirali kada smo o tome pričali prije ljeta, sada mi je malo nezgodno ga tlačiti kada su prošla 2-3 mjeseca. Ukoliko je i dalje zainteresiran, hvala, jedva čekam. Naravno i svi drugi su dobrodošli sa svojim pametnim savjetima i pomoći.