View Single Post
Staro 29.08.2007., 13:06   #24
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Isto tako, cini mi se da PHILIPS ima bolji stalak od DELL-a (sto mozda i nije toliko bitno buduci da nije u pitanju TN matrica).

PHILIPS-a sam "otkrio" tragajuci za MVA/PVA matricom na 20" wide monitoru jer me je izuzetno nervirao losi vidljivi kut TN matrica kada se gleda odozdola (gledao u par ducana samsungove 205,206,225 i 226BW... i kod njih je izuzetno izrazen taj problem.. do razine neupotrebljivosti kada se gleda samo 15-ak cm ispod centra monitora sa udaljenosti od 3m)... sad ispada da ovi novi 200WP7ES imaju S-IPS.. tako da, kud ces bolje...

Bas sam sad malo gledao po netu.. nigdje se ne spominje TN i 200WP7ES u istoj recenici... to je dobar znak
e vidiš, upravo taj kut gledanja odozdola je fantastičan, i vjeruj mi, nema razlike u odnosu kad ga gledaš direktno izravna. nevjerojatno.

stalak mu je bolji nego kod della.

TN ne ide u wp7es, nemoj se oko toga brinuti, internet je pun netočnih informacija. a i ljudi koji ne znaju što pričaju. (ja nisam takav )

p.s. Frend mi je imao taj philips tako da ovo sve govorim što sam vidio svojim očima, imao sma prilike duže raditi na njemu..
Gabre je offline   Reply With Quote