29.08.2007., 10:31
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Autor JC Denton
Ne znam gdje u Ri nabavit Dell-a po nekoj normalnoj cijeni... 3200-3300kn mi je max. sto dajem za monitor, a dell se po toj cijeni moze naci jedino u ZG, dok sam PHILIPS nasao tu u par ducana. Isto tako, cini mi se da PHILIPS ima bolji stalak od DELL-a (sto mozda i nije toliko bitno buduci da nije u pitanju TN matrica).
PHILIPS-a sam "otkrio" tragajuci za MVA/PVA matricom na 20" wide monitoru jer me je izuzetno nervirao losi vidljivi kut TN matrica kada se gleda odozdola (gledao u par ducana samsungove 205,206,225 i 226BW... i kod njih je izuzetno izrazen taj problem.. do razine neupotrebljivosti kada se gleda samo 15-ak cm ispod centra monitora sa udaljenosti od 3m)... sad ispada da ovi novi 200WP7ES imaju S-IPS.. tako da, kud ces bolje...
Bas sam sad malo gledao po netu.. nigdje se ne spominje TN i 200WP7ES u istoj recenici... to je dobar znak
Jedino mi je steta sto kod nas nema crnog... ali moze se nesto iskombinirati i sa srebrnim
Eto, za sad mi je taj philips ozbiljna opcija za kupnju... vidjet cu jos malo...
|
tesko da ces 20" wide gledati sa udaljenosti od 3m....a ja bih na tvom mjestu otisao u zagreb i uzeo della...u Kodeksu
|
|
|