View Single Post
Staro 29.08.2007., 10:31   #22
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Ne znam gdje u Ri nabavit Dell-a po nekoj normalnoj cijeni... 3200-3300kn mi je max. sto dajem za monitor, a dell se po toj cijeni moze naci jedino u ZG, dok sam PHILIPS nasao tu u par ducana. Isto tako, cini mi se da PHILIPS ima bolji stalak od DELL-a (sto mozda i nije toliko bitno buduci da nije u pitanju TN matrica).

PHILIPS-a sam "otkrio" tragajuci za MVA/PVA matricom na 20" wide monitoru jer me je izuzetno nervirao losi vidljivi kut TN matrica kada se gleda odozdola (gledao u par ducana samsungove 205,206,225 i 226BW... i kod njih je izuzetno izrazen taj problem.. do razine neupotrebljivosti kada se gleda samo 15-ak cm ispod centra monitora sa udaljenosti od 3m)... sad ispada da ovi novi 200WP7ES imaju S-IPS.. tako da, kud ces bolje...

Bas sam sad malo gledao po netu.. nigdje se ne spominje TN i 200WP7ES u istoj recenici... to je dobar znak

Jedino mi je steta sto kod nas nema crnog... ali moze se nesto iskombinirati i sa srebrnim

Eto, za sad mi je taj philips ozbiljna opcija za kupnju... vidjet cu jos malo...
tesko da ces 20" wide gledati sa udaljenosti od 3m....a ja bih na tvom mjestu otisao u zagreb i uzeo della...u Kodeksu
gnomisa je offline   Reply With Quote