Tema: Biciklisti
View Single Post
Staro 28.08.2007., 14:48   #126
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Mislim da ce onda u dijelove jer zbilja ne znam gdje naci nekog dovoljno blesavog da to kupi i plati malo vise, a ak se ide na varijantu Hrelic onda bih za bicikl dobio jedno 2-3x manje nego sto cu ustedjeti koristeci njegove dijelove (prakticki netaknuti)
Neznam jel jos traje ona "koalicijska" sa biciklon na posao krilatica? Buduci da ionako ide "predaja" vlasti mozda da odes nekoj stetocini gore pokloniti za prevoz. Samo, ostavi ga koji tjedan prije u nekom jezeru da se malo opusti za njihovu sigurnost

Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Sve je to divno i krasno, no imas mozda preporuku gripova za nas anti-elitiste relativno preznog novcanika? D
E vidis tu si u krivu. Zasto uopce mislis da sam sugerirao nesto astronomsko? Dapace, taj grip ti je kostao kao i vecina koje si upravo linkao. Nesto izmedju 40-70kn. Samo ih treba docekati. Ovo sve sto si pokazao su bazicni prema ovom Michelinu. Jednostavno bezlicni naspram (kud nekogu slik naci) ovom divotanu.

Ovi zadnji su ti dobri sto se tice kvalitete ali ja nekako volim glatkije povrsine.
Visage je offline   Reply With Quote