Citiraj:
Autor Matesonik
Puch specijalku koja nije valjda 50km napravila, treba samo pocistiti i namazati mehaniku te promijeniti gume. Vrlo lagana, cromoly (mislim) rama, Shimano oprema, slikovi. No rama je kruta ko karton, rukom sam isao provjeriti stanje osovine pogona a rama se savijala!  Jel se to da prodati ili je najveca vrijednost tog bicikla izvor dijelova?
|
Osim ako nisi kupovao neku elitniju parcelu prema arkadama i bas ti se zuri "pokazati" pred ljudima

- mani se te rame. Posebno jos kad cujem da je specka.
Pokloni ili mijenjaj sa nekim ali naglasi potrebu super ozbiljnog pregleda svih spojeva i profesionalne procjene. Bez toga nitko normalan na to ne sjeda. Osim mozda po kvartu po Zobeno mlijeko. Nemas pojma kakve pogiblji nose takve voznje. Nedaj boze da saznas ne nekom spustu. 20+ godina za takvu leguricu + prostor gdje je stajala = iznimno opasno.
Citiraj:
Autor Matesonik
Drugo, molim preporuku jeftinijih gripova, nesto kao ovakav Ritchey - imao i bio vrlo zadovoljan, no pukli nakon 100km:
|
Najbolji grip koji sam ikad vidio ima Michelin. Kad god se pojavi, nestane u par dana. Izgleda kao inzulacija na Cobra golf stapovima. Kao da je keramicki, nevjerovano izgleda. Samo kad god naidjem u Ciklo, nema ga
Pitaj Dubravka ili nekog tamo nek ti rezervira ili javi kad stignu. Izgleda potpuno bijelo sa nekim finim kao karbon prelazom, ma kao golf rukavica. Nemogu ti sad nabrzinu naci sliku, ali izgleda Fenomenalno!
Eh, Michelin,
to su bili dani