View Single Post
Staro 28.08.2007., 10:52   #1264
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Izderao sam se jer si po N ti put uletio sa tim zvukom, da je zvuk bio problem - bio je, i ja sam znao da je bio problem, sad više nije, bar ne toliki problem, ali problemi i dalje postoje...
"Po N-ti put" sam "uletio" sa zvukom, jer znam da je to problem a ne mogu zapamtiti baš sve ljude kojima sam to već rekao. Često dobijam PM ili se ponavlja isto pitanje iako je o tome već bilo riječi pa sam navikao da se i ja ponavljam. Ako me malo pratiš (a čini se da da obzirom da si primijetio da stalno ulijećem za tim zvukom) primijetio si da često želim pomoći ljudima. No unatoč tome nemaš se ti zašto izderavati na mene, kao i na bilo koga drugoga na ovom forumu! Ako već ne zbog pristojnosti i lijepog ponašanja, onda barem zbog pravila foruma.

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
I ne iskaljujem se na svakome ko želi pomoći nego sam samo napisao da se ruši, čak nisam niti napisao da me to previše smeta ili da sam nezadovoljan ali naravno ti oooodma moraš reći zvuuuuuk!!! Pisali smo o tome... Pa guess what? Ovaj put NIJE...
Da mislim da se sjećam koliko sam ti puta morao reći da točno slijediš upute, jer sama instalacija tih "mojih" drivera ne rješava problem. Ako to ipak nisi bio ti onda se ispričavam.

Stvarno bi se trebao smiriti i poraditi na svom ponašanju. Jednostavno si trebao ignorirati moj post ili mirno reći da si već riješio problem sa zvuk i sve super, ovako samo zagađujemo thread i vodimo ga prema locku.
Što se mene tiče EOD, i kao što tu piše u sigu: have a nice day...

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote