View Single Post
Staro 28.08.2007., 10:09   #1263
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Izderao sam se jer si po N ti put uletio sa tim zvukom, da je zvuk bio problem - bio je, i ja sam znao da je bio problem, sad više nije, bar ne toliki problem, ali problemi i dalje postoje...

A što se x86 Viste i x64 tiče gle ja sam koristio x64 XPe znam kako oni rade na njima pola programa UOPĆE ne radi (kako treba) a o driverima da ne pričamo da za ništa živo ne postoje, mislim sorry ali meni OS ne služi zato da vrti samog sebe nego da nešto na njemu pokrenem, kad će biti hardwarea koji će imati adekvatne drivere da se može kako treba prijeći na x64 Vistu i kad će bit aplikacije koje rade kako treba (i još važnije koje uopće imaju x64 verzije da to ima smisla) onda ću ja vrlo rado koristiti x64 Vistu ali do tad nema šanse, i sa ovom se jedva dogovoriš čim iole nešto egzotičnije uštekaš ili pokreneš a kamoli sa x64...

Inače postoje programi koji ju smetaju, npr prestao sam koristiti Operu jer je nevjerojatno često voljela spaliti Vistu, neznam zašto ni kako ali je tako, a rušenja koja su sada su uglavnom BSODovi koji su vjerojatno neki driver, moj guess je da je vjerjatno mreža ili nešto s njom povezano jer se javlja kod surfanja ali se ne javlja više kod korištenja zvuka što je svakako poboljšanje...

I ne iskaljujem se na svakome ko želi pomoći nego sam samo napisao da se ruši, čak nisam niti napisao da me to previše smeta ili da sam nezadovoljan ali naravno ti oooodma moraš reći zvuuuuuk!!! Pisali smo o tome... Pa guess what? Ovaj put NIJE...