View Single Post
Staro 28.08.2007., 08:50   #10
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor FatBoy Pregled postova
Znaci za prvu ruku da kupim + medije i da sljakam dok ide...
ne znam kolko daju u autronicu garanciju na njih...mozda ju jos i imam samo treba racun naci...hmmm...
Razmisljao sam o px-760a al je cijena fakat dobra, mada je i ova moja kostala preko 1000kn nekoc...al nekak sam pristasa plextoru
Pa u biti cd-e przim na staroj plextor przi tak da to nije problem..ubiti samo przenje dvd-a samo mi tome sluzi prza.
Nadam se da sam sad dateljnije objasnio problematiku.
Ako ti prženje CD-a nije bitno, onda možda čak prije LG nego Pioneer. Mislim, razlike su u nijansama, podjednake su kvalitete u prženju DVD-a, s tim da je LG u prednosti jer tu jednaku kvalitetu postiže na brži i tiši način, a uz to je i dosta bolji i brži čitač. Pioneer je zato jači u snimanju DL medija (on odličan, LG vrlo dobar). Eh da, LG daje 2 godine garancije, a Pioneer jednu.

Što se Plextora tiče, dobra je to prža (nije bolja od LG-a i Pioneera iako ima neke komparativne prednosti), pa ako imaš novaca i hoćeš baš Plex... samo pazi da ne uzmeš nešto drugo umjesto PX-760A (npr. PX-800), jer najnoviji modeli NISU pravi Plextori.

EDIT:

Citiraj:
Autor Yaya Pregled postova
ma cita ona al ne przi i skinula sam novi firmware jos jucer ..ma ide ona cao danas, sve mi se cini
Ne znam što je to, ali barem jedno 4-5 ljudi na ovom forumu ima problema sa DVR-112 koja je nedavno/tek kupljena, očito je kod nas došla neka loša serija. Pripazite, testirajte odmah snimanje/čitanje, pa ako ne šljaka - natrag u trgovinu s garancijom.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote