View Single Post
Staro 28.08.2007., 01:45   #1
FatBoy
bigbadmothafucker
Moj komp

FatBoy's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Unhappy Kupnja prze i problem sa starom px-712

Eto nakon citanja ovdje par postova jucer krenem ja u kupovinu LG-H62N al reko idem jos malo procesljat ostale forume i njemackoj i sl. i nazalost moram reci da nisam bas odusevljen njihovim postovima tamo. Rijec je o tome da je glasna, da je snimanje cd-a gotovo pa nula (previse gresaka, necitljivo uopce i sl) da ima dugi spin out tj. nakon koristenja da se jos po 10-tak minuta vrti i ono ili se vrti na max ili na min. da nema nista izmedju tak da me to ipak malo uplasilo...sad ne znam kaj...do sad sam imao tj. i sad imam PX-712a i prosli tjedan samo je prestala prziti - medije tj. stavim jednoga snimi ga i sljedecega uopce ne propoznaje tak dugo dok opet ne odstoji pokoji sat i tak da na dan uspijem mozda snimiti 2 ili 3 medija. Isprobao i traxdatu koju je do sad normalo przila, tdk i philips i ista prica. + medije przi normalno. Probao staviti flash opet (nazalost bio je najnoviji vec gore al ipak preflahao novim, probao downgrade) izbirsao u windowsima da ju opet nadje, ocisti prasinu po njoj al eto...kaj znaci umrla ili?
Fakat ne znam kaj da kupim sad drugo ako ovoj nema spasa...
Sorry zbog poduzeg posta.
Pozdrav
FatBoy je offline   Reply With Quote