Citiraj:
Autor Nikolaus
Reci mi kakav je web preglednik i kako ti funkcionira mail, kako to sve izgleda na ekranu?
|
Ako si kada držao u ruci PDA, e pa isto tako samo malo manji. Sasvim se solidno pregledava većina web stranica. Neke još nisu optimizirane za mobile browsere, no njih se može lako pregledavati u "desktop" modu. Ako nisi zadovoljan sa IE, tu je Opera mobile sa više opcija. Naravno to je daleko od pregledavanja strana na PDA i sa stylusom, ali meni sasvim dovoljno. Imaj na umu da govorimo o telefonu. Outlook mi radi sa exchange poslužiteljem u firmi, kako se stalno ažurira dosta mi srče GPRS prometa, ali sam uzeo web'n'walk tarifu pa je OK. Naime i mail i imenik i kalendar su mi na exchange poslužitelju, tako da imam na jednom mjestu sve podatke. Kod POP3 (osobni) accounta se može naštimati ručno skidanje pošte tako da tu nema ovog problema, a kao zamjena za ugrađeni - POP klijenata za WM6 imaš već sada ko pljeve. Wireless radi super, jedino ga još nisam uspio natjerati da mi se spaja na net bez proxy servera (čik pogodi zašto

). VOIP još nisam probao. Jedino mi malo smeta "standard" verzija WM6 operativnog sustava, gdje nema baš mogućnosti detaljnijeg čačkanja i mijenjanja postavki, već moraš malo zagrabiti u registry. Tu preporučam Resco File explorer i Registry explorer. Office je zgodan, ali može samo editirati, a ne i kreirati nove dokumente. No, opet kažem, meni sasvim dovoljno. Ostali software koji koristim - Google maps i Efficasoft GPS Utilities sa Bloetooth GPS recieverom. Nije ko software tipa Esri Arcpad, ali radi super. Smartphone GPRS monitor, neizostavni brojač prometa. QIP - ICQ klijent. Fring - VOIP klijent, među ostalim i za Skype, Google talk itd. RJV sound recorder , umjesto ugrađenoga, fantastičan je. Super se sluša mjuzika, jedino je minus nestandardni jack na slušalicama.
Citiraj:
Autor Nikolaus
Sto se tice procesora, citao sam da je sasvim dovoljan, da nema bas zastajkivanja tijekom rada.
|
Ja sam zadovoljan brzinom. Čitao sam na cafe mobil forumu (il' već kako se zove), tamo neki stručnjaci nisu zadovoljni

. Ali oni imaju više para pa imaju bolje gadgete. Da imam novaca ja bih si kupio HTC Touch.
Citiraj:
Autor Nikolaus
Dosta hvale ove glasovne mogucnosti, ima li to kakve svrhe u svakodnevnom radu ili je to vise  )
|
Pa zgodno je kada voziš, pa pozivaš broj glasovnim biranjem. Nije ono što će te najviše oduševiti, ali je OK. Prolazna ocjena.