ja se upravo vratio sa voznje sa frendom (prvo sma se dobro opro)

napravili smo 25-26km(nista posebno svakdonevna zezancija uz bicikle)... prvo smo se penjali na brdo malo i spustali se i isli onda do jedne bagernice i uz nju ima ribickih puteva koji su ***eni za vozit se... i jurimo tamo i uzivamo i sad je jedno 2,5-3 metra spust ali takav da kad sjedis normalno na bajsu te prebaci napred kolika je kosina, frend side sa bajsa i prode a ja tvrdoglav nagnem se nazad i polako spustam i dovoljno je bilo da je pod prednji kotac doso komadic grane i da sam se prekoprcno preko guvernala napred i sve bi bilo ok da ispred mene (tj tog rivbickog putica) nije bila provalija 3-4metra i onda jezero i sve puno trnja i granja... i padam prema unutra i nasrecu sam pao izmedu dva drveta (na razmaku oko matera i pol) i bicikl je zapeo izmedu ta dva drveta i ja sam se doslovce drzo zadnju felgu i visio unutra u toj grabi (tu sam neznam na koju foru s***o guvernal (citaj: spigo ga) spigo zadnju felgu drzeci se za nju sa mojih 96kg, koja nije orginal od 3900 jer sam na orididi s***o kranc jos danvno nego ona sa onog pevec bicikla

) i sve super frend me uspije iscupat van tako da je vuko bicikl i za cudo nisam se ni ogrebo ni nista i nastavimo dalje sa full spiganom zadnjom felgom i guvernalom i prodemo 20-ak metara i ode vanjska guma i snjom i unutarnja a 6km od doma... reko jbg felga u kurcu, guma u kurcu deri tako do doma nema mi druge... sve u svemu ***ena voznja danas... samo zao mi sto se necu moc vozit vise do pocetka skole jer se nema para za gume i felgu (ako je samo to)