View Single Post
Staro 26.01.2004., 10:42   #57
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: gle,gle Jurek se je uskukurikal...

[QUOTE]Originally posted by mitzek
Citiraj:
Originally posted by Horza

@svim shopovima... Mitzek je seronja i ne vjerujte mu! sve što kaže je laž. ja radim dobre mrežne kablove i nije istina da mu šef ima dosta mjesta za noge :-)

khmm...mislim ono,kuis, ne...nekdo vec dugo ni visil na klincanici....cccc sam ti kukurici dok ti ja ne dojdem!!!a onda znas kaj ti sljeduje...onaj stari domaci film:"je..n si ,mali!"
e sad dal bu prije tog opalo malo break danceo prek tvojih krzljavih leda, jos bum videl..za prste znam da ti vise nebuju tak brzo na tipkovnici,jedino ak Ljinks ne prodaje one na kojima su tipke 4 cm2 jel ti takvi budu papci kad ti ih nagazim...da ne spominjem dalje tvoju omiljenu "indijansku"vatricu,igranje malog nogometea sa tvojim su..icem i sl ,domacih narodnih igara...btw,zel bum Raka zi sobom i on ti bu u toku "obrade "nadugo i nasiroko" objasnil kak se "krimpaju " kablovi za krosover igru...nakon dvadesert i dva sata predavanja ai isto tako "obrade" od moje strane mislim da ti vise nebu na pamet pale ovakve piz..rije da pises jel bumo brzo pisali oglas...al za novog admina....

a ti me znas,po karakteru i po "snazi uvjeravanja!"

pa si daj misliti ....i mani se tipkovnice!!!

e,da...sad se ne salim......
mos me evt. podmitit s Pikantom(jumbo) pri Edeku...ovo ti ne oprastam tek tak...

eeee..btw.....nejdi vun kad se smraci....nikad se nezna cega sve nema vu mraku......
Teške reči su pale, a ja pak ZNAM da ih Mitzek i more spreovesti u djelo.

Ha ništa jebiga - posuđujem kameru i idemo raditi snuff film

Hojza - nahebooo si pajdo
Paske je offline   Reply With Quote