Mislim da su Balaban i Šokota teški promašaji,Balaban je svima poznat - kakav igrač,taj uspije sve zicere upropastit...a Šokota je koliko vidim,odigrao svoje u nogometnoj karijeri...od njega je sad ostalo samo ime i prezime,koje se nekada prodalo u inozemstvo...Šteta što Kovač nije došao,obrana najslabija točka Dinama,ali s obzirom na situaciju i pravednost,na igre i muljaže,pametno je odlučio...uostalom,imam osjećaj da se njemu još igra nogomet u životu,a toga u HNL-u nema...
I,da...jedva čekam sutra tekmu.Jedva čekam da Dinamo popije 3-4 komada u svoju mrežu,pa da vidim Mamiću izraz lica...Žao mi je Dinama ako ne prođe,ali stvarno bi volio da se Mamića spusti na zemlju i ako je ikako moguće,udalji iz Dinama,ako ničim drugim onda Dinamovim konstantnim neuspjehom u Europi...neka ode,zajedno s Štimcem i ekipom,bilo bi to u interesu nogometa kao sporta,a ne podzemnog biznisa.
Ako prođe,bit će mi drago,Werder je veliki klub i stvarno bi bilo lijepo da ga jedan hrvatski klub izbaci iz elitnog društva...koliko god je nogomet u HNL-u loš,mislim da je Dinamo malo previše podcjenjen i olako shvaćen u Europi,čisto zbog nekih pojedinaca tipa Modrić koji su igrači svjetske klase i zaslužuju igrati kvalitetnije utakmice,a ne lomiti koljena protiv Međimurja.