View Single Post
Staro 27.08.2007., 14:32   #50
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Panzer Pregled postova
Igra mi ne izgleda lose, barem na prvi pogled.
No, postoji jedan problem, a to je (ne)optimiziranost.
Recimo, dobio sam gro SD-Rama prije par dana i par grafa - provided by NoBody (Radeon 9000/9200 serija) Slozio 2 kante, (1. celer 900, 512MB ram, 9200 128MB, 2. celer 633, 512MB, 9250 12MB/64bit)
Multiplayer COD2 najslabija kanta vrti na 20-40FPS na medium/low postavkama (1440x900 reza) kaj je ok za LAN party zezanciju.
Sad jedan dan treba to sve sredit, a nema se vremena jer skoro nikad nije sva ekipa doma.
Inace nevjerujem da ce se COD4 uopce pokrenut na takvim kantama.
Kuzim, nova je igra, treba nove kante i tak da ni ne ocekujem da se vrti na starim kantama, ali samo da kazem zast mi se vise svida COD 2.
Treba se pomiriti sa činjenicom da su igrice največim dijelom ganjale IT industriju na jače, brže, bolje i normalno je da novije igre traže sve više jakog hardwera. Stara kanta ostaje stara kanta. Tek kad imaš pravu (bar mid range) kantu možeš počet pričati o optimiziranosti a i onda sa zadrškom jer je stvar (ili bi bar trebala biti) rađena za najbolji hardwer.
Da postoji problem optimiziranosti - postoji ali bespredmetno je o tome pričati sa slabim/starim hardwerom.
I COD 2 je ima DX9 pa je slabo tko igra u tome jer gubi........ plus loša je bila optimizacija.
I ja se nadam da će ovaj puta izbacit gotov proizvod a ne poluproizvod.
Kak bilo da bilo ja se predbilježio....
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote