View Single Post
Staro 27.08.2007., 08:07   #14
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
I onda susjed uzeo koncertni razglas i odvalio vam nedjeljka bajic baju ili nes tog turbofolk ranga :P hehehehe
i onda mu ja pozovem muriju ili mu se spustim dolje

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Bivsa susjeda ispod mene se odselila zbog moje muzike Godinama sam ja nju zlostavljao i ona mene (uredno saljuc Old Billa svako malo, u osnovnoj skoli jos mi je na svaki rockas slala muriju), a onda se sismis konacno odselio I dan danas vrsim teror, ali u nesto manjoj mjeri, dok kad se skupi ekipa nema milosti. Jedno vrijeme smo i svirali kod mene u stanu, pa je osvanula poruka u ulazu da neka se smirim jer ima djece koja bi spavala popodne Inace, od 17-22 AFAIK mozes slusat glasno glazbu Inace, ako volis bas glasnu muziku, nabavi posteni par slusalica, nema boljeg filinga od navinut dobre slusalice da ti se bulja raspadne...
s onim zvucnicima mozes pola kvarta maltretirati. pretpostavljam da ta zena nije imala supruga pa ti se nije usudila doci na vrata da ti zaljepi sljagu

da mozes od 17-22 slusati glazbu glasno ali ne perglasno jer postoji odredena razina "buke" koja je dozvoljena

a sada ti nama Veki-os lijepo reci zakaj si ti dobri prijavu..mora da si bio dobar
Hamm je offline