Citiraj:
Autor Lihto
A baš mislio pitat tak nešt na forumu,pa da ne otvaram novu temu,koja je ona fora sa kućnim redom,naime selim se uskoro u stan a volim slušat glazbu glasno(do neke granice) i čitao sam kućni red i tamo stoji da se mora poštivat od 14-17h i od 22h-06h.Jel mogu ja recimo od 17h-22h slušat kak ja hoću ili ipak ima neki prag tolerancije  ?
|
Citiraj:
Autor rams
To i mene zanima lol, isto volim glasno glazbu odvrnit, ali brijem da cu morat neke postene slusalice nabavit 
|
sve vam to ovisi o vrsti glazbe i koliko vam susjedi imaju tanke živce
svi volimo slušati glazbu jako glasno

kada su kod mene bili tulumi ja sam držao svoju zgradom budnom te susjednu cijelu, svi su se žalili ali drotovi nikada nisu bili dolazili..valjda..jer ih nisam čuo da zvone
kao što vuco kaže mnogi su se izuvkli s "opomenom" dok su neki placali kazne u startu. ja na svu srecu jos nisam bio u takvoj pozicji

osim naravno zapisan puno puta ali nikada nisam zavrsio na sudu
edit: primjer tankih živaca: susjeda ispod mene je slušala coloniju jako jako jako glasno da nisam cuo svoje misli i onda sam se ja malo potrudio...spustio zvuncike od kompa i linije na pod i opizdio iz SVEGA st osam imao u stanu na najace...brutal gore death metal ju je natjerao da prestane slusati coloniu tako glasno
ponekad se znaju pustiti i cajke na drugom katu pa se susjed s treceg i ja ujedinimo..on po floydima a ja po hevijani
naravno to se radi kada netko pretjera..