@TomRi
Da trebal sam odmah uzeti kak spada blokove ali sam htio uštediti i kupil sam mistijeve.
Nije da oni ne rade svoj posel, za tih 250kn rade super. Kad sam stavil gore blokiće
pad temperature je bil velik, a dobitak na tišini mnogo veći i to uglavno zbog grafe i njene
zujalice.
Zapravo glavni problem su uvodnice jer je njihov unutarnji promjer 6mm i sad su takva dva
bloka i jedan radijator koje je misti daval uz svoje komplet na kojeg ide jedna 12tica i tu
je još jedan puno veći radijator iz nekog auta. I imaš onda 6 uvodnica sa 6 mm unutarnjeg
promjera i onda kakve god da ja cevi stavim nema puno pomoći. U blokovima je oko 8mm
unutarnji promjer.
@Renesis
Sustav mi je ovak bil: Pumpa-Veliki radijator oko 22x20[cm]-CPU-Mali radijator oko 15x15-GPU-Pumpa. Eheimica nije htela potjerati vodu, nego sam moral povući vodu
ustima (ko vino iz bačve) i onda je radilo. Ali ako sam stavil rotor sa manjim propelerom
(uzet iz NewJet pumpe oko 500l/h) onda je mogla sam potjerati. Dok je NewJet pumpa
sama potjerala vodu bez ikakvih modifikacija i problema, funny kaj ne?
Ma glavni problem mi je rotor na pumpama, jer mi ona rupa kroz koju ide osovina postane
jajolika i onda počne pumpa lupati. I to se obično desi kad ne treba i kad nemam vremena
to slagati. Pumpa mi je bila potopna u pleksi rezervaru i dok joj se nekaj desi prava zeka
peka nastane. Zato me zanima ova lebdeća pumpa

. jer se nema kaj potrgati na njoj.