Citiraj:
Autor Jimmy B. Good
Bok,
Jel ima netko kakvih iskustava sa Pinnacle Studiom? Vidio sam neki dan da je izašla 11-ica i da nije baš tak strašno skupa pa si mislim da si ju kupim? Uglavnom zanima me dal se to isplati jer mi se baš ne da kuburit sa par raznih programa ak ovaj ima sve kaj mi treba ili bi možda Nero bio bolje rješenje? Nov sam u cijeloj toj video priči pa mi je to dost bitno. Nagomilalo se tih kaseta, a nikak da to sredim.
Vidio sam jednom kod jednog frend neku xy verziju Pinnacle-a koja se uuuužasno sporo dizala i još sporije radila pa me zanima da li je to zato kaj je to zahtjevan program ili samo zato kaj je ono bila piratska verzija (valjda ovo nije protivno pravilima foruma)? Da li možda Nero može sve što i Pinnacle ili je ipak Pinnacle bolji?
Hvala!
|
ak misliš samo prebacivati kazete i bez nekih teških izmjena nero če ti biti dosta. ali ako želiš više od video materijala onda pinnacle.
u slučaju da si odlučio na pinnacle onda definitivno 11, ima dosta promjena i sa zadnjim patchem 11.1 je vrlo brz, i nema više onog dizanja programa puževim korakom i bezveznih rušenja programa.