e...decki, ajd kad ste vec tu...samo malo pitanjce da bezveze ne otvaram temu!!!
....igrao sam CoD2 na Extreme detaljma na 1024x768 i sve islo bez beda, ali....jha budala jucer navacer instaliram ATI tools...i kao malo ubrzam iliti "klokam" sa 412mhz na 450....i sve opet ok, kao da se malo osjeti da ide neak brze...ali nije vazno, ja opet nakon toga(3-minute kasnije)sve vratim na default i restartam PC....
...danas u jutro zapalim CoD2 i odjednom mi usred onog Activision filmica samo zacrni ekran i izbaci me u windows kao sa igricu nisam ni pokretao...ja pokusam opet i ide, ali slova uopce ne raspoznajem, nista se nevidi, ja nasumce promijenim rezoluciju i uspijem nesto vidjet....e sad sve vratim kako je bilo....a ono ostane kako je bilo po defaultu(640x480, medium detail...)....ja uninstaliram igricu i driver, pa ponovno instaliram driver i igricu...
ZABORAVIH napomenut da sam na TOOLSU mijenjao i midmap detail sa best quality na best performance!
Sad ponovno instaliram igricu i idem igrat..namjestim sve kako je bilo i prije, i ode sve kvragu...graficka nije vise kakva je i bila, grafika losija 10 puta...u loading ekranu onu otvorenu knjigu nevidim citat, mutna slova...kaj da radim...
kako da sve to ponovno vratim na staro????
Pomocu system restore ili???