Citiraj:
Autor ćiber_manija
Stavi 2 folije,jednu preko druge, poželjno je da jednu zrcališ da ti se ne preklapaju neravnine.
Ove presječene vodove prevučeš lemom pa će se spojiti!
Ovo što ti je ostalo pazi da ti je folija čista jer ako ima i najmanja trunkica nećega to će ti se poznati na pločici,ako nemaš žarulju uhvati dobru zraku sunca i nadaj se da će potrajati. 
Ili možeš uzeti reflektoricu od 150W(ona na senzor što se stavi u dvorište pa osvjetljava) i držati gore 5Min. ili neku floriscentnu žarulju.
Ako ti nebude uspjevalo možda bi ja to mogao napraviti pa ti pošaljem u Osijek poštom!
|
Evo da ti pokazem sta sam danas napravio... Sastavio sam si malu "komoru" sa 2 philipsove zarulje od 200w na udaljenosti od folije tocno 10cm, razmak izmedju njih je takac da taman obuhvacaju cijelu plocicu...
Pokusao sam sa testerima danas i uspio sam dobiti tocno koliko trebam sta raditi da ispadne dobro...
Trebam 10min drzati zarulju, 1min u NaOH i 4-5min u ferokloridu... Temp NaOH je oko 20-25, Feroklorida je oko 50-60... Tako da sutra ujutro idem raditi pravu plocicu...
Samo pitanje... jel mogu sa vec koristenom folijom ponovno raditi??? Imam samo 2 preklopljene folije koje sam koristio u prijasnjem pokusaju, da ne moram ici nekoga zicati tko ima laserski printer da mi to napravi...