View Single Post
Staro 25.08.2007., 19:49   #29
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Zasad još nema dobrih 24'' LCD-a a da su neke solidne cijene i dobrih performansi,tek kad počnu štancat 24'' S-IPS onda će to bit dobro(to će biti jako skoro možda i ima već modela,sam nisam ih trenutno vidio jer baš i ne pratim to toliko)
e pa ovo sam htio reć

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
DELL je kod mene otpao zbog par stvari:
Prva je bila guzičarenje i navlačenje kupaca koji su mislili da će dobiti S-IPS a dobili su MVA

To nije samo guzičarenje nego je varanje kupca, bezobrazluk i nemala doza bahatosti...
Kad sam se bio spremao na kupnju a budući da mi je stari CRT skviknuo-vodio sam se time da želim kvalitetan monitor sa najboljom matricom.

DELL je imao i priljučke za video a to je kod mene veliki plus.
U to vrijeme NEC je bio oko 4300 najeftiniji a DELL oko 4700-5000.

Svi koje sam kontaktirao NISU ZNALI reći da li je kod modela kojeg sam htio kupiti S-IPS ili MVA ali su mi svi bez iznimke prodavali spiku da to ionako nije važno jer je DELL-DELL i slika mora biti MRAK MRAČNI koja god da je matrica u pitanju.
Na pitanje o reviziji monitora sam dobivao još zanimljivije odgovore tipa da ko to gleda, nije važno, to vam je samo potvrda da je glantz novi iz zadnje serije...

E pa je*iga-nije mi bilo ni na kraj pameti pljunuti pet tisuća krznaša za mačka u vreći....

To se sve događalo otprilike u siječnju ove godine.
Neko vrijeme su taj model totalno izbacili sa liste preporuka svi koji drže do svog ugleda jer nisu željeli davati preporuku za monitor koji možda i dođe sa S-IPS matricom a možda i ne.
ovo nisam ni htio spominjati..

kad počnu praviti plazma monitore, u nekim normalnim malim dijagonalama, onda ću kupiti takav monitor, ali nekakko mislim da se to nikada neće dogoditi...
Gabre je offline   Reply With Quote