25.08.2007., 17:59
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor domy_os
Nažalost, ni H62 ni H30N nemaju molex, ali adapteri molex > SATA su jeftini, 5-10 kn. 
|
Si siguran da će H62 sa adapterom molex > SATA raditi? Naime naišao sam na jedan review kod Newegg-a, citiram
Citiraj:
Pros: Good drive, reasonably fast. SATA is a plus. DVD writer. Nothing special.
Cons: BEWARE!!!!!!!!!!! This drive ABSOLUTELY NEEDS to be plugged into the power supply's NATIVE SATA power connector. The native SATA connector supplies 3V power along with the to other voltages supplied by normal molex connectors. A MOLEX TO SATA ADAPTER WILL NOT WORK! This burned me for a while. Thought I'd share.
Other Thoughts: The need for the 3V power brought it down significantly IMO. Even my WD Raptors don't need the special SATA power, but with their price and special status they have more right to that power than does some crummy DVD drive. Oh well...
|
Imam Chieftec 450W napajanje koje između ostalog sadrži i samo dva SATA konektora. Nedavno sam kupio Samsungov SATA disk (T166 320GB). Sada bih kupio dvije LG H62 pržilice ali sam u nedoumici baš zbog gore navedenog citata.
Znači moja pitanja su:
a) Da li je citat istinit?
b) Da li je netko već spojio LG H62 pomoću molex > SATA adaptera? Da li mu ta kombinacija radi?
c) Da li je netko već spojio Samsung T166 SATA disk pomoću molex > SATA adaptera? Da li mu ta kombinacija radi?
Pozdrav i hvala na odgovorima (eventualnim)!
|
|
|