View Single Post
Staro 25.08.2007., 15:29   #24
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
sto se tice uploada tu se slazem sa vecinom da bar bude pla brzine downloada. nema nista lose u tome da svi imamo 100mbita al gledajuci realno.... tesko da to 99%ljudi treba. inace hd filmovi su oko 8gb 720p a sa 2mbita skines u danu 18gb... znaci mos dnevno skidati 2 HD filma i jos surfati and stuff.

ja da imam vezu 1Gbit nebi brisao stvari sa harda jer treba vremena da se nadje, evo konkretno ja imam 2mjeseca 2mbita i nemam vise sto skidati.... Neda mi se skidati HD filmove jer nemam doma lcd od bar 32" da mogu gledati kak Bog zapovijeda... Vecinu serija sam pogledao i gotovo sve nove filmove.. Zato kazem da imho 2mbita je za 99% ljudi super.

Sjecam se kada je isdn kod nas bio ono bauk a u svabiji su vec peglali dsl na veliko, ja sam trenutacno super zadovoljan imam flat imam brzinu placam malo, neka stvari idu na brze al imho glupo je da placemo buhuhuhu oni imaju brzi net... u Japanu je standard 10mbita up/down i sta bi sada trebali ?
Mi smo svjetlosnim godinama od japana, a isto tako ima puno gorih stvari oko kojih se treba nervirati nego oko neta jer on se bar pokrece...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote