Citiraj:
Danas se i onako krade i vara na sve moguče načine pa tko voli nek izvoli.Žao mi je jedino svih onih koji budu nesjedali na takve fore i na kraju ispaštali zbog toga.
|
Dok je ovakvog razmišljanja, bolje neće biti. Zašto ne bi barem na forumu pokušali to na minimalu to svesti, ako ne i na nulu ?
Ovaj Žile kao da mi čita misli

. Sve je u redu i nije toliko loše dokle god je u granicama kulturnog ponašanja. Možda se ovdje neće prodati stvari kao na newsima ili oglasnicima, al ak se niti jedan član manje prevesla nego tamo - onda je to odlično. Kupovao sam na newsima i znam što govorim - tamo je neka odgovornost na velikoj nuli (istina, ja sam davno zadnji post napisao na newsima, ali opet, sumnjam da se neš promjenilo). Svi ti vele da će kupiti i nazvat i onda adio, ne čuješ ga više nikada.
Ovo je forum, iako mlad, velika većina se pozna i u živo, pogotovo ekipa iz većih gradova, tako da mi nije svejedno daj preveslaju nekoga. A pogotovo dok si mod na toj tržnici.
Ja komentiram cijenu najčešće kad se netko počne bahato ponašat. Ali opet - onda napišeš kaj ga sve ide i to je to.
A kad netko napiše "LOL to ne buš prodal" to se briše. Napiši mu zašto i eventualno link na nešta bolje, nešta novije (

). A ovakve sa Prescottima po 1000kuna će se lockat odma ako nema volje za sniženjem cijena (od kojih 80% u tom slučaju).
I da, netko je spomenuo, ali počelo me malo nervirati kad ljudi uljeću u topic, a neće ništa kupiti. Velika većina je počela koristiti PM, što je ok, ali i dalje dosta brišemo po topicima.
Ih, nije nikako dobro ovako dug post napisat tek dok sam se probudil...