View Single Post
Staro 25.08.2007., 11:55   #23
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
kujo ti to mene spijuniras

nego neka ide tehnologija naprijed al ono nekuzim tugu i cemer sto nemamo 100mb net... za normalne potrebe preko 2mbita jednostavno je neiskoristivo...

jedino sto stoji je ono da se nesto brze skine. neznam evo ja tu vidim plakanja za netom a nema potrebe. bar ne za one koji mogu dofurati nekoga a da nije t com.
stvar je u tome sto se sa vecom brzinom normalne potrebe mjenjaju... isto tako je nekada 56k bio cisto dovoljan i nikom nije trebala veca brzina...

recimo da imam vezu 4-5 mbita vjerojatno bi pola stvari sa harda obrisao iz jednostavnog razloga sto cu isto to moci skinuti za zanemarivo malo vremena

naravno, uTorrent bi se mogao stalno vrtit u pozadini, recimo njemu dam 2-3 mbita i ostalo za surfanje...

a da ne govorim uopce o streamingu... gledao sam izvlacenje za UEFA Cup i Champions League i slika stalno trza i prekida, sto zna dosta nazivcirat covjeka... evo neki dan mi frend dao link na stranicu koja nudi za 80% utakmica u Europi besplatni streaming...

a i dobra stvar je recimo kad ocemo i buraz i ja igrat nes na netu, neće morat ispast 512kbit za svakoga, nego 2, 2.5 mbit-a svakom

inace, ujak veli da polako praksa postaje u Njemackoj da neki nude jedino paket tipa brzina kolko god ti parica moze podnest i naravno flat za nekih 20€... nisam siguran za cijenu, budem jos provjerio

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote