Opet krivo shvačeno moje mišljenje.Očito neki puta moram ama baš sve nacrtat u detalje.Dakle ja nigdje nisam spomenuo da overklokani kompovi nevrede niš,baš suprotno divim se takvim strojevima i svaka čast svima koji iz svog kompa izvuku ono najbolje.Nego samo sam želio reči i to po drugi put nevidim razlog zašto bi ja cijenu iste takve nove komponente platio za istu takvu rabljenu i to ponekad i više nego što nova komponenta stoji.Zar samo zato što je overklokan i što je zbog toga No.1? Pa to isto uvjek može da se uradi i s novim komponentama tako da mi je čak i jeftinije a i sigurnije kupiti sve novo s čime mogu da napravim istu stvar nego uzeti sve na gotovom po višoj cijeni.A koliko mi je poznato svakoj overklokiranoj komponenti smanjuje se vijek trajanja tako da je i to dovoljan razlog da neču kupiti komp koji recimo košta 20.000 kuna za cijenu istog takvog novog koji mogu da dobijem za 18 ili 19k kuna.I to samo zato jer je ovaj od 20k kuna overklokan dok isto to mogu napraviti i s novim kompom koji je jeftiniji i sigurniji.Ali eto biznis je biznis i neka i dalje cijene budu nerealne više mi je svejedno.Danas se i onako krade i vara na sve moguče načine pa tko voli nek izvoli.Žao mi je jedino svih onih koji budu nesjedali na takve fore i na kraju ispaštali zbog toga.