View Single Post
Staro 25.08.2007., 10:03   #29
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Na tržnici je mjesto temama pod P: , K: ili M:.Ovo je ovdje,taman gdje treba bit jer je prijedlog da se sankcioniraju pravila i da se po tom predmetu uvede reda na tržnicu jer od svake teme gdje je veća cijena se napravi dretva.Čudim se kako moderatori imaju strpljenja svako malo brisat kad se tome tako elegantno može stati na kraj

@xantius - pročitaj thread ovaj od početka do kraja i vidjet ćeš kako su stajališta podijeljena na one koji bi zabranili ikakvo komentiranje cijena i na one kojima odgovara ovo sadašnje stanje,u svrhu tobožnje zaštite slabo/malo/nikako potkovanih korisnika foruma od zločestih prodavača koju prodaju po astronomskim cijenama..A opet iz tog tvog uleta na taj thread izvlačim zaključak da i takvi su u stanju napasti prodavača,te da ipak znaju ili tobože znaju nešto o stanju na tržištu..Sad,postojalo je jedno vrijeme gdje je OC sposobnost čak i podizala cijenu komponente za nešto sitno.Ali očito se ti koji si se učlanio ovaj tjedan bolje kužiš u te stvari.Ajd nasumično otvori moj komp od 10 korisnika i pogledaj koliko ih ima proc npr. @stock frekvi.Naravno da se trebamo dogovorit oko toga kako bi se eliminirala ružna slika koja se svakodnevno pravi na forumu gdje jedni druge ružimo jer je netko stavio poveću cijenu.Sad snimio sam onog preskija za 1000kn,što je krajnje nerealno,a s druge strane trebala bi biti odgovornost prodavača da se sam konzultira s nabavom ili da malo potraži po tržnici kako se kreću cijene komponenti koje prodaje ili da napose zatraži procjenu..
Ali opet kažem da ne treba samo zaljepit link na nabavu,ili se radovat što netko neće prodat ljepeći tisuću smajlića ili se isprdavat nego fino reći "nećeš to ovdje moć prodat po takvoj cijeni,probaj u oglasniku" ili nešto slično održavajući jednu decentnu razinu kulture u komunikaciji...

EDIT:malo moraliziranja na jubilarni 500. post
žile je offline