Tema: hgspot mafia
View Single Post
Staro 25.08.2007., 00:43   #37
k0vac3v1c
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Vidim da svi pljujete HGspot ja s njima nisam imao loša iskustva. Kupio sam graficku 8800gts kad je došla, stavim je u komp ne radi, odem u HGspot da vidim wtf, dam liku solo grafičku da je pogleda kaže da dodjem za 3 dana. Zamolim lika da ju pogleda odmah jer nisam iz Zagreba i da mi je problem dolaziti opet, lik veli sjedni i pričekaj. Čekam pola sata i likovi mi zamijene graficku novom čak nisu ni rekli da vratim bundle.
Druga priča je bila sa Formelom kad sam kupovao laptop. Zovem sve renomiranije mikronis, arhiteh . . . . nemaju laptop (radi se o hp nw8440) rok isporuke 2 tjedna. Nazovem Formel lik veli imamo ga na skladistu velim je.... spremim se odem u Formel kažu mi nema ga u trgovini biti će u ponedjeljak velim ok bilo bi pre dobro da je istinito platim laptop 14k kuna. Zove lik u ponedjeljak jako nam je žao biti će za 2 tjedna. Za dva tjedna me nitko ne zove nazovem njih veli čekaj još 2 tjedna tada sam pop..... htio sam otkazati laptop i sterat ih sve . . . digli malo prašinu zvali šefa na kraju su mi nudili zamjenski jer mi je trebao za posao to je ok..... Laptop sam dobio za 3 tjedna i kusur dana i da se iskupe dobio sam torbu što je u krajnju ruku ok.
k0vac3v1c je offline   Reply With Quote