View Single Post
Staro 25.08.2007., 00:40   #6
Th3 Cl4n5m4n
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Zaboravih gore napisati da napajanje također ostaje, Forton 350W, Super SIlent, 120mm fan

I da... jako patim na tišinu pa i to ima veliku ulogu. trenutno je Vulcano 12 ali na minimalnom broju okretaja ( 2250 ) i ventilator od napajanja i komp se ništa ne čuje.

Programu je vrlo važna jaka grafička ( nažalost ). A procesor također treba naravno biti što jači da bi brže mogao obraditi podatke.

A potrebu za nekim većim HDD-om ne vidim. Na ovom sada od 250GB ( externi ) pohranjujem muziku ( rock /metal uglavnom ) i on mi je skoro pun pa će trebati nadodati još jedan. Sad eventualno možda sam gldao da ovaj sda HDD od 160 ostavim u novom kompu kao HDD na kojem će biti windowsi i programi i ostale gluposti i naravno i tu bi se pohranjivali projekti. I onda da uzmem jedan od 320GB ili nešto većeg kapaciteta te na njega preselim svu muziku a na ovaj od 250GB da skupljam video file-ove ( koncerti, spotovi itd.. ) trenutno mi je jedina kopija svih video podataka samo na DVD-ima pa ne bih baš volio da ostanem bez toga.
Th3 Cl4n5m4n je offline   Reply With Quote