Citiraj:
Autor Gradjanin
zato, puno se trosite oko nekakvog reda u prodaji. ako je ovo DEMOKRACIJA I SLOBODA GOVORA, svi IMAMO pravo izraziti svoju cijenu, makar ona bila i nerealna. niti je tu ko sudac, niti je to itko platio svojim novcem da bi sada to mogao procjenjivati koliko vrijedi. 
|
Neznam sta si ti i koju povelju citao al ovdje je admin bog i demokracija nepostoji jer da postoji admin bi bio debil jer bi ga izabrali memberi foruma. tako da ti pada u vodu i sloboda govora i ustavna prava jer ih na forumu NEMAS. (ovo govorim opcenito)
Pa koliko ja znam pcekspert placa hosting samim time i ovaj forum, tako da vjerovatno bi bilo realno da moderatori komentiraju cijene. Meni extremno na zivce ide kada netko stavlja visoku cijenu. ono jednostavno me nervira jer radi budalu od onih koji idu citati taj post...
vec se reklo sa nerealnim ponudama neka se ide u oglasnik i sve ostalo, forum di si ljudi pomazu nije mjesto za to.
Jer imho covjek koji dodje i stavi nerealnu cijenu vrijedja moju inteligenciju ako ja to zelim kupiti i uputim ga da je cijena visoka i onda on kaze onda kupi nes drugo.
Neslazem se nikako da se ostavi "kak je" jer stariji clanovi znaju kako stvari idu dok ovi zeleniji su problem, i kao takav problem treba ih rijesiti odma.