Citiraj:
Autor Xantius
Ok dobro pogriješio sam pa što.Inače što se mene tiče nikad ne bih kupovao nešto rabljeno i to još overklokirano ma kakvu god garanciju imalo za cijenu novog.Uvjek biram i birat ču novo jer isplativije je sigurnije i bolje.
|
Izlazimo iz teme pa će nas banati
Nešto si pobrkao, a ja sam zalutao. Zbog toga sam i postavio ovdje svoj prvotni upit, ne očekujući da će mi netko spuštati kajle samo zato jer nisam na pravom mjestu.
A to što se teme tiče i kupovine rabljenog, pa ovako; moje osobno iskustvo je takvo da sam uglavnom do sada polovne i gotovo nove svoje komponente prodavao putem newsa i nikad ni sa kim imao problema. Zadnje što sam prodao bio je flat monitor Xerox dečku u Ploče, slao sam HP Expressom i sve je prošlo OK. Prije toga, prodao sam Asus grafičku staru tri mjeseca, gotovo u pola cijene a tip je još bio ljut jer je morao platiti poštanske troškove (iako smo to dogovorili) pa sam mu ja poslao 20 kuna naknadno u koverti s čestitkom, samo da se odljuti. Ne trebam niti objašnjavati u kolikom sam dobitku bio

(Ako se prepozna, slobodno mi se javi, nadam se da ga grafa još dobro služi)
A to što govoriš za novo, točno i ja sam toga stava. Osim što su me u posljednje vrijeme dvije trgovine pokušale preveslati, a od jedne još čekam da mi pošalju plaćene memorije! Čudno kako se nisu prevarili poslati mi 4GB Kit već 1GB, a naručio i platio (unaprijed) 2GB.
Eto, a ovdje se ljudi pitaju i komentiraju prodaju polovnog, dok prodaja novog vrišti od muljave! No, to je manje važno pa može pod Razno, pardon Ostalo ili kako ono...!?