Citiraj:
Autor shoki
daj ne seri.... kak?
iako, tbh, meni je ona poludemonka bolja....
|
da ne spojlam preveč
.. ima jedan dio u crossroad keepu kad se buš vračal s borbe i ona bu tam čekala u haljini ( a ne u oklopu ili kaj si joj več oblekel ) i onda bu pitala dal imaš malo vremena ti veliš da ... onda te otpelja na zidine da gledate zvezde .. pa veli da osječa prema tebi nekaj .. pa ti veliš da i ti prema njoj ali da sad nije možda vreme za istraživanje toga .. ona veli blablabla da možda sutra obadvoje poginete blalblalba .. i na kraju veli da idete spat... skupa .. i onda počne nekakva romantična muzika i pokažeju zvezdano nebo i mesec
neznam dal moraš za to imati dosta veliki influence sa njom ... ja sam uspel stvarno nabiti influence na svim likovima i na kraju su me jedino izdali kara i bishop .. ovi ostali su od****** onog mračnog nekakvog i ostali uz mene
btw ... čini mi se da su zadnjeg boss-a malo preeeteškog napravili .. uspel sam ga prejti tek kad sam svim party memberima dal po 30 bočica healtha .. i onu zjahve ( ili kak se več zove ) sam napunil sa heal skrolovima .. stavil sam ju u daljinu i svako malo pomoču nje baca heal na sve ostale membere ... ..
.. sam kraj igre mi je malo .. razočaravajuči .. mogli su i bolje napraviti .. al dobro .. sad čekam nekakav nastavak ili neke .. kak je NWN imal horde i undertide