View Single Post
Staro 24.08.2007., 12:39   #17
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor msvrtan Pregled postova
cudno kako im je *DSL skuplji od optike ...

a kad pogledas ADSL imaju cijene vise nego mi (kad gledas ono sto se kod nas nudi odnosno da je kod nas i tel. pretplata u tome a ovdje mislim da nije)..VDSL im je puuno jeftiniji doduse

inace imam frenda koji zivi u centru Ljubljane i namucio se da dobije ISPa (kablovski ili dsl provider)..na kraju mislim da placa 20 tak eura samo za 2mbitni flat (ne sinhroni)

a ako vec ides putem optike pogledaj cijene vodatela.. super cijena i dostupni su u 3 zgrade (koje su k tome valjda jedna preko puta druge).. izmotavaju ljude po zapadnome dijelu grada i ljudi ih financiraju po 6 mjeseci unaprijed a njih nema i nemaaaaa...

tako da se ne slazem bas sa time da nam je kod susjeda uvijek zelenija trava
Mislim da su ovo cijene, na koje jos moras platiti pretplatu
http://www.t-2.net/?AUID=000B6576C051913113701
Recimo 5/5 je kod njih 260kn, kod nas 5/0.5 300kn, 10/10 440kn, kod nas 10/0.5 500 kn, 20/1 je kod njih 330 kn. S tim da su kod njih place za trecinu vece nego kod nas.
Tako da trava jos uvijek je zelenija kod susjeda (doduse ne toliko zelenija kao prije godinu dana).
Jos kad se uzme u obzir da je kod njih taj T2 dostupniji nego nasi "alternativni" operateri (jer je i duze na trzistu) i da tocno pise na njihovim stranicama gdje grade centrale i gdje postavljaju optiku...

Edit: Evo gledam njihov Amis 10/0.7 = 230 kn
morph je offline   Reply With Quote