View Single Post
Staro 24.08.2007., 02:42   #15
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Imam ja prijedlog,pametan i nadasve dobar...ma odličan...

Dakle..khmm...sve one prodaje,koje otvori neki član,pa kasnije napiše samo Prodano;umjesto da se satvlja lokot da se brišeeee... I tako mac toga,i da vidiš koliko mjesta.
Jer ima puno tih prodaja gdje netko "proda nešto sam sebi"?..nebitno,uglavnom ako nije procjena neka ili prodaja sa više,ali više,stvari;nego 2-3 stavri,ili makar gdje je 1 stvar na procjenu;pa nkon onog BUMP 1 & 2 kad napiše prodano,da se obriše momentalno.

Ili kad netko napiše "može lock,ja kupio/prodano meni" isto ako nema neke 'rasprave' ili većeg broja stvari/nešto bitno,to je za brisat..! Mislim ono,to bi bilo superrr,pa neka digne dva prsta tko se sve slaže ,bar za da se takvi threadovi brišu.

Inače znam i da je nešto bilo da se na tržnici briše sve starije od 3 mjeseca? ; ali u biti neznam ni dali je to profunkcioniralo ili nije;a i opet vjerujem da se time može tržnica 'osakatiti u neku ruku,iako ono,tko mari za thread od 3 mj. ; iako vidite sad da i Domy diže thread sa prodajom ovih igličnih itd...i ja ću mu uzet ladicu,a možda i jedan iglični ...a kad bi on sad otvarao novi thread za jednu 'šugavu IDE ladicu...

A ovo sa pročišćavanjem tih threadova,to mislim da je čisto ok,pa molim - podržite me.

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote