View Single Post
Staro 23.08.2007., 21:59   #736
Xantius
Registered User
Moj komp

Xantius's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo čitajuči sve ove gafove s komponentama i računalima moram priznat da sam največi sretnik što postoji.Več godinama kupujem komponente i servisiram svoje kompove u jednoj malenoj trgovinici pored trešnjavačkog placa.Tamo je za mene pravi raj povoljne su cijene a ljudi koji tamo rade uvjek su ljubazni prema kupcima i rado izlaze u susret ma o čemu god da se radi, a tek servis možda je ponekad malo spor zbog gužve i tako to ali uvjek kvalitetno i profesionalno poprave ama baš svaki komp za koji postoje djelovi bilo da je kvar softverski ili hardverski i uvjek su spremni dati dobre i korisne savjete u vezi bilo čega što je vezano uz kompove opčenito.Svaka komponenta koju sam do sad tamo bio kupio uvjek me je služila besprijekorno i kvalitetno i nikada nisam imao problema niti sa servisom a niti s bilo kojim djelom za komp koji sam tamo kupio.Možda je malena i neugledna ali jedna je od rijetkih trgovina u kojoj rade ljudi kojima je stalo do kupaca i do dobre reputacije.Ako prolazite pored trešnjavačkog placa u smjeru remize svratite malo i uvjerite se i sami.Ima ljepi izlog uvjek krcat dobrim stvarima.Ne usudim se staviti ime trgovine da neki to ne bi protumačili kao reklamu.Eto trgovina ne mora biti sva u blještavilu i imati sve najmodernije i najluksuznije da bi bila najbolja bitno je da ima kvalitetne ljude koji znaju svoj posao i kojima je stalo da zadrže svoje kupce i dobar glas.
Xantius je offline   Reply With Quote