23.08.2007., 21:45
|
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor Ozy
Ti stvarno nemaš sreće...  BTW : Ja nebih module ni vadio iz celofana (ako su u njemu) da vidim da piše 2 x 512MB...sve u svemu strašno,a za isprike izgleda naši prodavači ne znaju...
|
Da, strašno. A šta da se radi!? Memorija je inače pakirana u plastičnom omotu koji nije varen. Što samo po sebi i nije dobro, pruža mogućnost upotrebe, tj. korištenja ili zamjene. A na samom pakiranju i unutarnjem kartonu nema nikakvih podataka o vrsti, već samo generalni nazivi i par reklama-review-a.
Nevolja je kod ovakve trgovine što dostavljač donese robu u paketu i njegovo je samo da preda i dobije potpis. Njega se ne tiče što je unutra, a kamoli da će on čekati da primatelj pregleda pošiljku ili imati obavezu da je preuzme odmah natrag ako ne odgovara.
Prije sedam godina takvo sam gadno iskustvo imao s Info-gamom i krivo isporučenim monitorom. Jadan je vozač čekao dok sam ja nazivao Zagreb i opet nisam mogao odmah dati da ga vozi natrag, iako smo utvrdili da su pogriješili. Rečeno je da će poslati ispravno i da ću onda vratiti taj prvotni (slabijih karakteristika, b.t.w.).
|
|
|