View Single Post
Staro 23.08.2007., 20:22   #733
Franky Stein
Registered User

Datum registracije: Jul 2007
Exclamation Acquisitum Magnum! Oprez!

Mogu ja malo, da se odmorim od Ve-mil problema!?

Dakle, da nevolja nikad ne dolazi sama potvrđujem i potpisujem s vlastitim primjerom i iskustvom.
Dakle nakon problema s Ve-mil trgovinom a koji je tijeku i bez naznake kada će biti riješen, pojavio se novi s Acquisitum Magnum ili točnije s Internet narudžbom - DDR2 memorija SuperTalent kit 2 x 1024, T800UX2GC5, koja me s poštarinom došla 675,08 kn (plaćeno unaprijed virmanom, tj. internet bankarstvom). Prekjučer sam primio paketić i na računu sve ispravno i uredno. Nisam imao vremena primiti se odmah instalacije novog sistema i memorija je ležala u kutiji do jučer, onako lijepa, s hladnjacima, pa tek ono Made in U.S.A. Otvorim, pogledam, pogledam bolje i ne vjerujem.... na dva modula na naljepnicama piše kit 2 x 512MB, dakle ukupno 1GB.
Instaliram, sve da se uvjerim da ovo nije kakva greška u natpisu. Ma kakvi, odem odmah u Bios, sve lijepo prepozna - Dual memory 512, dva puta, ukupno 1024!
Poslikam Bios i module s naljepnicama, sinoć pošaljem u AM i tražim promptni odgovor. Ujutro stiže, nema tu isprike, nema objašnjenja, samo hladno - Pošaljite nam nazad memorije, a mi ćemo Vama tražene memorije.
Bez uputa kako da ih pošaljem, nazvao sam Overseas i dao u povrat na njihov trošak. Ujedno sam ih zamolio mailom da mi odmah isporuče plaćeno. Pa sad čekam .... i budem vas obavijestio o tijeku događanja
Franky Stein je offline   Reply With Quote