23.08.2007., 19:59
|
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor lil_jura_
.....
btw. robu neplacam dok ju nedobijem,s time nikad nisam imo problema, a i u doticnoj trgovini dok sam placo roba je vec bila pred menom. 
|
Da, vratit ću se malo na sam početak, ako mi dozvoljavate, uz strogo držanje teme
Kada sam vršio tel. provjeru da li mi je naručena roba stigla, rečeno mi je da je i uz provjeru imena!
Još je i bilo naglašeno da moram doći po nju do petka, a bio je četvrtak popodne (a obično četvrtkom ujutro dobivaju robu). Po dolasku (u Riječkoj poslovnici je potrebno otići na prvi kat, platiti na blagajni i preuzeti robu u prizemlju), dakle još jednom provjeravam da li je to zaista ta ploča prije samog plaćanja i na monitoru mi trgovac pokazuje da je to to! OK, odlazim dolje, a kolega već nosi to što nije. Nakon što sam se usprotivio toj "podvali" (sada sam već siguran u to) nastala je strka... pa kako, pa zašto,... da bi se na kraju ispostavilo kako roba uopće nije stigla taj dan, kako je to što imaju na lageru već poduže tu, kako te matične uopće nema, kriva šifra i sl. bedastoće. Ostalo je poznato.
Ipak mi nije jasno zašto se tako ponašaju. Kao da im nije stalo do kupaca koji redovno dolaze. Nedavno sam prijatelja nagovorio da kupi konfiguraciju kod njih - kao oni su kvalitetni ('ajme meni). Još imam i neku godinu i nekog se vraga kužim u svu tu tehniku, pa ne razumijem po kojem kriteriju tretiraju klijente? Valjda sve drže kao da su idioti, a kada se to pokaže pogrešnim onda se i uvrijede - kako netko može nešto znati bolje od njih. Kao što mi je i skladištar pokušao dokazati kako je ta druga ploča bolja od ove koju ja tražim. Kao - ja sam budala što sad ne uzmem tu, nego hoću baš onu. Ispada da bih si prištedio svu ovu muku i njima dao za pravo.
E pa neće ići! Krepat ma ne molat'!
b.t.w. a čini se da se ove stvari sve češće događaju i kod drugih, pa tako imam i novi slučaj koji ću izložiti na Provale Informatickih ducana Part. xy da sad ne otvaram novu temu.
|
|
|