Tema: Za atmosferu
View Single Post
Staro 25.01.2004., 10:22   #19
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by z3D
ma rak ti si prestar za takve stvari i za ovakve rasprave. zvucis ko' moj stari. ja sam npr. poceo moddat jer zelim vidit svoju fakin' elektroniku jer sam isto frik kao i ti

a osim toga sta si ti uopce mislio postici ovim svojim izjavama? prljas mi forum covjece!
Kaj bi bil star? Ja spadam u mlađu populaciju samo sam na ovom forumu iznad prosjeka. To govori u prilog da se sa 31-om u guzici ne želim ponašati ko Metuzalem.

Što bi htio postići. Ne osnivam političku stranku. Samo malo da se izjadam. Teško mi je bilo gledati kako su svi oduševljeni onim kotačima na caseu. UŽAS.

Čudni pogled ili ne. Ipak su moji. Vi ostali

Šalim se.

Treće stop svjetlo je funkcionalno, koristi u prometu, ljepota toga nije presudna zato jer ima sigurnosnu funkciju, kako za mene, tako i za druge sudionike u prometu.
Ja govorim o položaju žmigavaca i ostalog kod npr. Puntu, Volvo karavan i sl. Jedino mi to za sada pada na pamet. Lijepo to izgleda ali mi na semaforu iskopa oči. Smeta.

Klasične kante su ružne i treba ih promijeniti ili, još bolje, napraviti drugačije. Lampu ću zeti u ruku i izigravao Dart Wadera.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote