Evo Linuxaši i oni koji se razumiju u OS Linux, pomozite mi ako vam se da. Imam problem. Radi se o Linux distribuciji Mandrake 10.1(posudio od frenda) prije 2 mjeseca. Digo sam ih već dvaput uspješno na stari jedan HDD kojeg sam posudio od jednog drugog frenda Fujitsu 20GB ali je imao BS-a puno ali svejedno sam uspio. Taj HDD me počeo zbog BS-a izdavati pa sam si nabavio WD-a od 20GB i neki dan na njega puknuo Linuxe te iste. Dakle kad ih puknem onda imam triple boot u kompu. Na Seagate-u imam XP i Vistu dual boot. Treći put sam ih stavljao na spomenutog WD-a prije par dana i kad se izvrši formatiranje, instaliranje i svi oni ostali koraci, napravi se reboot normalno i odem u bios i stavim da se boota sa tog WD-a, učitava Linuxe i odjednom ode u onaj njegov ko Command prompt il šta već i tam treba nešt pisat. Pisao sam svašta, pokušavao ali neće bootat.(Čak sam psovao tam sve i svašta

). Rekoh dobro, pošto sam to kasno radio negdje oko 1-2 ujutro zaključio sam da sam možda mal umoran pa ću kad budem odmoran lijepo to ponovo učinit. Ušo u XP i sformatiro WD-a cijelog. Večeras ponovo pokušam dići i nije ga ni počeo nakon instalacije i reboota bootat izbaci neke devetke sve. Onak: 99999999999999999..... i tak u nedogled. Rebootam i tak cijelo vrijeme. Mislim ono WTF??!!!!
Sve sam dobro napravio kod instalacije, mount point nisam nešt posebno dirao, napravio jednu particiju od 18GB i stavio je Primary i jednu Swap od 1GB, loader mi je LILO; stavio sam ga na prvi sector te particije a ne u MBR(mislim da je to u redu, tak sam i prvi i drugi put radio).
Ako vam slučajno treba moja konfa u opciji "Moj komp" je.
Svaki komentar ili prijedlog je dobrodošao!
Unaprijed zahvaljujem!
Mario
PS.Sorry na podužem postu i nadam se da sam na pravo mjesto smjestio temu