Ajde kad svi pišu da i ja nešto napišem.Kao prvo kolko znam ihpone ima MMS jedna stranica napiše da nema dok drugih 10 napiše da ima.Sumnjam da će baš dobro proći u europi,jer amerikancima je i lakše dati 100$ za neki music player ili neki program za spyware nego malo progooglat i skinuti ga za 10minuta

.Po meni mobi je strava kaj se tiče touchscreena ali samo ostaje na tome.
"iPhone je revolucionaran i magičan proizvod koji je doslovno pet godina ispred bilo kojeg drugog mobilnog telefona", izjavio je Steve Jobs. Takav vic dugo nisam čuo, mislim možda amerima je revolucionaran al za 500$ ili 600$ mislim da je kamera mogla biti više nego mizernih 2megapixela kad već imamo N95 od 5mpx-a,a uz to naravno nemože se snimati video, pjesme mp3 iz playliste nemogu se izabrati kao zvona telefona,i uz to kolko sam vidio na netu nema ni zooma tokom slikanja.Mislim da onda ipak Nokijine kamere s carl zeiss optikom ownaju

.Mislim u najmanju ruku za 600$ il pitanje koliko će već biti kod nas očekivao bih od njega da čim ga pogledam da sam sve radi

.Sjećam se fore i booma prije 4 godine kada je izašo Siemens SX1 ono isto nešto novo i posebno,dao 4 soma kuna za njega da mi je nakon 2 dana crko,bio sam preko 20 puta na servisu i neznam ni sam koliko mi novih nisu dali,i još dan danas se smrzava kad se sjeti.Sve samo zato jer mi je bio fanci i lijepši od Nokie.Hebeš ti tu Apple šminkicu al za te pare ipak odem ja na Nokiu i bar znam da neću pogriješiti