View Single Post
Staro 22.08.2007., 16:41   #18
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor gog Pregled postova
Potpisujem sve što si napisao. Iz istog razloga sam i ja otišao u Kodeks, iako je u mom slučaju razlika bila i dosta preko 100 kn. No kada već dajem toliko novaca želim se uvjeriti da sve radi kako spada i znati da neću imati problema sa reklamacijama...
Mene je spasilo radno vrijeme skladista

Novcanik se vec vadio za 2407WFP i saznanje da sam zakasnio za isporuku taj dan... od'doconilo je primarnu odluku. Drugi dan sam donjeo Kodakove referente slike i kalibracije te dobrih pola sata jedan do drugog ispitivao.

Dobro da je tako ispalo, jer nakon samo par minuta vidio sad da je prominentnija boja neupitno na strani manjeg brata. Ovo sto sam napisao uzmite kao osobni preferitet i kao podatak da mi to nije jedini monitor na stolu i da jos uvjek nemam srca maknuti paralelno CRT bracu sa stola.

Realno, 2407WFP za nekoga kome ce biti primarni monitor i nece biti kvalitativno neumoljiv po pitanju prikaza boje (ipak najveci broj forumasa) ni sekunde nece dvojit o kupovini kad ga vidi. Em nudi najbolju (po meni) rezoluciju i bas pravu dozu gabarita... em, je zbilja krasan LCD-jko.

Samo da spomenem da sam isti taj dan otisao i na sastanak sa NEC-om, kojeg sam tjedan prije toga gledao u DE ducanu. Uz svu dobru volju - bez uvrede postojecim vlasnicima - zakljucio sam da imam dovoljno ogledala doma

Jednostavno me nece NEC primiti u svoj refleksni klub. Posebno ne kad sam pola ducana iza sebe gledao u njegovom prikazu
Visage je offline   Reply With Quote